Workshops & trainingen

Regelmatig geef ik workshops & trainingen over het werken met het transformatieve model. Mocht je belangstelling hiervoor hebben of wil je een incompany training organiseren, dan neem contact met me op.

Trainingen & workshops 2020

N.t.b. van 19:30 – 21:00 in Utrecht: A Taste of TM Dit is een kennismaking met het Transformatieve Model. Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

1 & 2 oktober (hele dagen) in Mennorode: Krachtig omgaan met conflicten Je maakt kennis met het transformatieve model en leert hoe je dit in organisaties in kunt zetten. Het herkennen van je eigen houding in een meningsverschil of conflict is de basis voor het er mee leren omgaan. Herken je je eigen basishouding dan ontdek je ook het moment in een conflict waarop deze een negatieve wending neemt. Dat is het moment waarop je bewust kunt gaan kiezen voor de manier waarop je het meningsverschil of conflict aangaat. Je leert strategieën die je helpen om de negatieve communicatiespiraal tijdig om te buigen naar een meer productieve en constructieve interactie. En dat is winst in lastige situaties. Vervolgens ontdek je hoe je het in kunt zetten in je werk, in coaching en in advies en consultwerkzaamheden. Deze module vormt de basis voor de tweede module. Tarief: 599 euro + 150 euro verblijfskosten.

5 & 6 november (hele dagen) in Mennorode:De vaardigheden van de Transformatieve Mediator  De transformatieve mediator ondersteunt partijen in de transformatie van hun communicatie van destructief en negatief naar constructief en positief. De transformatieve mediator benut tijdens de mediation de kansen die partijen de gelegenheid bieden hun eigen kracht te versterken (empowerment) en elkaars perspectief in overweging te nemen en zich zo (opnieuw) te verbinden met de ander (recognition). Tijdens de training staat het aanleren van de non-directieve instrumenten van het transformatieve model centraal en wordt er veel met deze instrumenten geoefend. Tarief: 599 euro + 150 euro verblijfskosten.

Bovenstaande trainingen geef ik samen met Wilma Hanskamp en/of Lida van den Broek.